Om mezelf te blijven perfectioneren en u als klant de beste kwaliteit nagels te kunnen bieden, ben ik sinds 2009 begonnen met deel te nemen aan de Nationale Nail Design Wedstrijden. Dat houdt in dat je de “perfecte” French Manicure set gaat zetten, met door middel van sjablonen, dit vind ik prettiger omdat je dan een mooiere nagel kan plaatsen.

Als je klaar bent met het zetten van de nagels dan dien je 1 hand rood te lakken, want op rood zie je alle onevenheden, krasjes, deukjes of je bolling goed loopt, rood verraad eigenlijk alles. Aan de andere hand polijst je als een spiegel, je moet jezelf er bij wijze van spreken in kunnen zien. Als je de “Perfecte” Nagel heb gezet en je hebt de rode lak goed aangebracht dan loopt de glans laag recht over de nagel heen, er is dan maar 1 haarlijn zichtbaar tussen de nagellak en de nagelriemen.

Je krijgt voor de wedstrijd 2,5 uur en die heb je ook echt nodig want je blijft vijlen, polijsten, nakijken en steeds maar weer corrigeren want eigenlijk is het nog steeds niet perfect genoeg.

De wedstrijden worden in verschillende Categorie├źn onder verdeeld, beginners Gevorderden en de Masters. Hoe meer wedstrijden je deelneemt hoe hoger je categorie. Mijn wedstrijdtrainingen heb ik gevolgd bij Jose Lie-Anjoek, La Lique Cosmetics en bij Nagelinstituut Team Noord-Holland.

Behaalde resultaten in de Nagel Competities:

3de plaats bij de Nederlandse Kampioenschappen Nail Design 2009
4de plaats bij de Zeeuwse Kampioenschappen 2010
7de plaats bij de Nederlandse Kampioenschappen 2010
7de plaats bij de Zeeuwse Kampioenschappen 2011