Uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven. U staat centraal maar ook uw handen en die wilt u natuurlijk zo mooi en verzorgd mogelijk hebben. Want tenslotte kijkt iedereen die dag naar uw handen. Nadia’s Nails wil u helpen om dit te realiseren.
Er zijn een aantal arrangementen samen gesteld om mooie verzorgde handen te hebben op uw trouwdag. Ook voor de Bruidjes die er voor kiezen om geen kunstnagels te laten zetten is er een speciaal arrangement voor samen gesteld. Mocht u open schoenen dragen een French Pedicure staat erg mooi bij open schoenen. De bruidengom kan ook voor een heerlijke manicure komen zodat ook zijn handen er verzorgd uit zien. Ook beide moeders kunnen hun handen komen laten doen.

Als u voor 1 van de arrangementen kiest dan adviseer ik u om
dit minimaal 1 maand voor de huwelijkse datum een afspraak te maken zodat we kunnen bespreken wat de wensen zijn en of eventueel de bruidegom en beide moeders ook een behandeling willen. Het is mogelijk om een proefnagel te zetten, de + staat voor een extra behandeling die tegen meerprijs te boeken is.

Voor meer informatie over de arrangementen kunt u mij mailen ik stuur u dan het volledige arrangement naar u toe.